Barber kaptafel kopen?

Barber kaptafel kopen? Dit doe je bij Barberbrace! Betrouwbare kaptafels met prachtige barber stoelen. En mooie klassieke elementen uit de jaren 1900. Stevig, veelzijdig makkelijk uit te breiden en 100% handgemaakt. Met een mooi marmer blad en facet geslepen spiegels vind je bij ons echt ” The Real thing” barber kaptafels. Ook new generation kaptafels met subtiele vernieuwingen vind je in onze collectie. Hier vind je de moderne barber kaptafel van dit moment het ” Industriele barber meubel”   een wereldwijde topseller in een moderne uitvoering  met een onberispelijke uitstraling.

Vintage & Classic Barber kaptafels? In onze collectie barber meubelen vind je ook vintage en classic barber kaptafels. De vintage kaptafels hebben facet geslepen spiegels met mooie vitrinekasten en klassiek marmer. De kaptafel kan vrijstaand en gekoppeld geplaatst worden. Vrijstaand als 1 werkplek en gekoppeld voor meerdere werkplekken op een rij.  De vintage barber kaptafel is handgemaakt van duurzaam solide eikenhout. En bestaat uit onderkastjes met lades voor voldoende berging. Mooie vitrinekasten met ruime mogelijkheden voor presentatie en decoratie met led verlichting. De facet geslepen spiegel in combinatie met een marmer werkblad brengt iedere bezoeker terug naar de authentieke Old school barbershop inrichting.

Barber kaptafel | Industrieel barber meubel | Kappersmeubilair

De Classic barber kaptafel een indrukwekkende klassieker onder de kappers. Verkrijgbaar in 3 prachtige stijlen. De classic teak, classic black en de classic natural stijl. Deze barber kaptafels kunnen als een individuele werkplek geplaatst worden of gekoppeld aan elkaar voor meerdere werkplekken op een rij. Deze kaptafels hebben ook ruime mogelijkheden waaronder keuze uit 3 kleuren voor het marmeren blad ( Creme, bruin/beige, groen ) De Classic barber meubelen zijn ook handgemaakt met facet geslepen spiegels en mooie vitrinekasten.

Wil je de barber kaptafels in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom je word ontvangen door onze top stylist met jarenlange ervaring op het gebied van kappersinterieur. Maak voor je komst even een afspraak zodat we alle tijd voor je hebben. Dit kan hier via ons contact formulier of telefonisch via +31633431919