Bestellen

Artikelen bestellen

Het plaatsen van een bestelling en betaling kan direct in de webshop. Je ontvangt direct een bevestiging en er wordt de volgende werkdag contact opgenomen voor de eventuele installatie en/of bezorgafspraak voor artikelen die door onze bezorgdienst afgeleverd worden. Kleine artikelen worden de volgende werkdag voor verzending aangeboden bij PostNL.

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte kan via mail (info@barberbrace.nl) of tijdens jou bezoek in de showroom. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte met jouw wensen waarna de bestelling definitief wordt na akkoordverklaring van de offerte. Binnen 1 werkdag na akkoord wordt er contact opgenomen voor de eventuele installatie en/of bezorgafspraak en ontvang je de factuur met verzoek tot aanbetaling van 50% van het factuurbedrag. Voorafgaand aan de dag van de installatie of bezorging dient het resterende factuurbedrag overgemaakt te zijn. Eventueel kan het resterende factuurbedrag op dag van installatie/bezorging contant betaald worden.

Betalen

Betaling vooraf en bij aflevering

Bij bestelling van de artikelen vragen wij een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag dient op datum van levering volledig betaald te zijn. Het resterende bedrag kan contant bij aflevering betaald worden of voor de afleverdatum per bank aan ons overgemaakt zijn. Wanneer het resterende bedrag via bank overmaking plaats vindt, dient de overmaking minimaal één dag voor aflevering bijgeschreven te zijn op onze rekening.

Betaalmogelijkheden

Webshop

Bestellingen via de webshop worden direct afgerekend. In de webshop zijn er diverse betaalmogelijkheden zoals Ideal en Sofort Banking.

Voor de overige bestellingen geldt dat de klant eerst een factuur ontvangt. Met behulp van de factuur kan de klant een bankoverschrijving uitvoeren. In de showroom kan eventueel de aanbetaling contant voldaan worden.

Het restantbedrag kan op de onderstaande wijze betaald worden:

  •  Voor de dag van aflevering: contant bij de showroom in Roosendaal of via bank overschrijving.
  • Op dag van aflevering: contant

Bezorgkosten in Nederland en België

De bezorgkosten binnen Nederland en België zijn afhankelijk van de afstand vanaf ons magazijn in Amstelveen tot de afleverlocatie. Gerekend wordt met een kilometerprijs van €0.35 voor de heen en terugreis. Hierbij wordt uitgegaan van bezorging op de begane grond tot over de 1e drempel.

Verzendkosten van artikelen (minder dan 30kg) die via PostNL worden verzonden binnen Nederland en België zijn in de verkoopprijs opgenomen.