Barbershop inrichting

Op zoek naar stoere old school barber meubelen voor je barbershop inrichting? Bij Barberbrace vind je een ruime collectie met alles voor jouw barbershop inrichting. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het stylen van barbershops ben je op de juiste plek voor het inrichten van jouw barbershop. Voor de inrichting van je barbershop hebben we een unieke selectie op basis van drie stijlen ontwikkelt. Op deze manier is er altijd wel een stijl die het beste bij je barbershop past.

Klassieke Barbershop inrichting

De Barber meubelen, barber stoelen en display kasten zijn er met een klassieke, vintage of industriële uitstraling. De klassieke barber meubelen hebben een nostalgische charme en brengen iedere bezoeker terug naar de old school barber inrichting. De facet geslepen spiegel in combinatie met het marmer werkblad en duurzaam solide eikenhout maken de klassieke barber lijn compleet. De klassieke barber meubelen zijn er in de Teak, Black en Natural uitvoering.

Vintage Barbershop inrichting

De populaire vintage barber meubelen geven je barbershop de herkenbare inrichting die wereldwijd erg geliefd is. De barber meubelen hebben een prachtige vintage look en zijn volledig naar wens aanpasbaar. Het Barber meubel is handgemaakt van prachtig mango hout met massief marmer en een bruine vintage afwerking. Voor je barbershop inrichting hebben wij vintage barber werkplekken,vitrinekasten en toonbanken. Je barbershop inrichting is zoals je ziet onze specialiteit!

Industriële moderne Barbershop inrichting

Met de industriële lijn nemen we je graag mee naar het nieuwe tijdperk van moderne barbershop inrichting. De facet geslepen spiegel in combinatie met de modern strakke uitstraling geven je barbershop een stoere moderne look. Gemaakt van sterk en duurzaam metaal met onderkastjes en lades voor voldoende berging. De industriële lijn bestaat uit de barber werkplek, vitrinekast en de stoere barber toonbank.

Inspiratie & advies

Omdat wij snappen dat de inrichting van je barbershop perfectie verdiend en je de barber meubelen vast in het echt wilt zien, ontvangen we je graag in onze showroom. In de showroom vind je alles om je wegwijs te maken in de mogelijkheden voor de inrichting van je barbershop. Je wordt ontvangen door Arjan Ruedisueli. Met ruim 25 jaar ervaring in styling en inrichting van dames en heren kapsalons is hij voor jou een prima gesprekspartner! Maak voor je bezoek aan de showroom eerst even een afspraak.